Kehra krooniti Viljandis Eesti käsipallikarika võitjaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti käsipalliliit

Aastase vaheaja järel tuli Eesti meeste käsipallikarika võitjaks HC Kehra/Horizon Pulp&Paper, kes alistas Viljandis peetud finaalkohtumises Põlva Serviti 35:33 (17:12). 

Kogu mängu domineerinud, kuid lõpus 2012. aasta karikavõitja Serviti järele lasknud kehralaste resultatiivseimad olid Kaspar Lees 9, Marko Slastinovksi 7 ning Uku-Tanel Laast 6 tabamusega. Kaotajate suurimateks skooritegijateks osutusid Ardo Puna 13 ja Henri Sillaste 5 väravaga.
"Saime paremini mängu sisse ja vaheajal tundus, et võit tuleb lihtsalt. Tegemist oli siiski finaaliga ning Serviti pingutas maksimaalselt lõpuni. Seekord oli meil suurem tahtmine ja võitlesime kõvasti. Mänguliselt meeskondadel erilist vahet polnud, aga avapoolajal olime kaitses head," rääkis Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Indrek Lillsoo. 

Pronksikohtumises sai Põlva/TunMan esiliigaklubide duellis 28:24 (14:13) jagu Põlva Tarbijate Ühistust. Rasmus Käo tõi võitjatele 6 ning Serhi Ljubtšenko kaotajatele 11 väravat.

 

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles