Sakala malev saab uue keskuse

Margus Haav
, kultuuritoimetuse toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala
Kaitseliidu Sakala malev saab uue staabi- ja tagalakeskuse, mille ehituseks kulub ligi kolm miljonit eurot. 
Reedel peeti Kaitseliidu Sakala malevas uue staabi- ja tagalakeskuse ehitustööde esimene koosolek, kus anti ehitajale üle töömaa, lepiti kokku korraliste kohtumiste ajad ning arutati tööde edasist käiku. 
Kaitseliidu teatel ehitatakse uus Sakala maleva staabi- ja tagalakeskus praeguse staabi kõrvale. Keskusesse on lisaks administratiivruumidele ja õppeklassidele planeeritud ka laoruumid, tehnika remonditöökoda, majutusruumid ning kolme rajaga 50-meetrine siselasketiir. Hoones saavad ruumid Sakala maleva staap koos eriorganisatsioonidega, samuti on oma ruum kohalikul allüksusel.
Sakala maleva staabi- ja tagalakeskust hakkab ehitama Konsortsium Wesico Project OÜ koos Wesico Ehitus OÜ ja Moodul Projekt OÜ-ga. Ehitustööde maksumus koos reserviga ettenägematute tööde tegemiseks on lepingu kohaselt koos käibemaksuga 2 821 903,28 eurot. Uus keskus peaks valmis saama tuleva aasta jooksul.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles