Kuusekaunistajaid tuli enne võistlust minutitega juurde

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi-Nuia kultuurikeskuses pole alati just kuuski ehitud. Selline on valmimisjärgus Mulgi rühma jõulupuu «Voki jõulud», mis läheb tänavusele kaunistamisvõistlusele.
Karksi-Nuia kultuurikeskuses pole alati just kuuski ehitud. Selline on valmimisjärgus Mulgi rühma jõulupuu «Voki jõulud», mis läheb tänavusele kaunistamisvõistlusele. Foto: Signe Pugal

Kui eile ennelõunal ütles Karksi-Nuia kultuurikeskuse juhataja Kai Kannistu, et homsele jõulukuuskede kaunistamisele on end kirja pannud 11 meeskonda, siis veerand tunni pärast selgus, et see arv on juba kerkinud 13-le. 

Sel laupäeval ehitakse Karksi-Nuia kultuurikeskuses pühade-eelsel ajal võidu peale kuuski jõulupuudeks juba kaheksandat aastat.  

«Meil on alati olnud kümme ja rohkem osalejat, mis on väärikas tulemus,» tähendas Kai Kannistu ja lisas, et võistkondadelt tulnud kaunistusideed on alati uued. «Inimeste fantaasia on ju suur ja ilmselt annab internet ka hea võimaluse ideid nokkida.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles