Ugala nõukogu vaatab plaanid üle

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala nõukogu esimehe Kalle Jentsi sõnul on sihtasutuse juhtidel teatri remondi osas on laual mitu plaani.
Ugala nõukogu esimehe Kalle Jentsi sõnul on sihtasutuse juhtidel teatri remondi osas on laual mitu plaani. Foto: Elmo Riig

Reedel saab kokku sihtasutuse Ugala nõukogu, et vaadata otsa järgmise aasta eelarveplaanile ning arutada suure remondiga seotud muresid.

«Remondi osas on laual mitu plaani,» ütles nõukogu juht Kalle Jents. Võimalike variantidena on kaalumisel uue riigihanke korraldamine või aktsiaseltsiga Nordecon ehituslepingu üle läbirääkimiste alustamine. Teisel juhul tuleb ära oodata detsembri keskpaik, sest alles siis saab teada, kas ringkonnakohtus kaotajaks jäänud osaühing Bauschmidt kaebab otsuse riigikohtusse edasi.

Remondi venimine mõjutab aga järgmise aasta eelarvet, sest tõenäoliselt peab sihtasutus arvestama väiksema omatuluga. «Eks me ikka lootnud sügiseks remonditud majja tagasi saada ning see oleks tähendanud 500-kohalist saali ja loodetavasti suurt publikuhuvi,» nentis Jents.

Tema kinnitusel ei muuda remondi venimine midagi selle rahastamises. «Tehniliselt tuleb raha lihtsalt ühest eelarveaastast teise kanda, aga ära see ei kao,» oli ta veendunud. Küll aga võib venimise tõttu suureneda pisut Riigi Kinnisvara aktsiaseltsile makstav summa, sest sihtasutus ostab ehituse korraldamise teenust just sellelt riigifirmalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles