Töö Karksi-Nuia kooli spordihoone kallal võib alata juba lähikuudel

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui praegu on Kitzbergi gümnaasiumi ujulas vaid bassein ja Soome saun, siis pärast spordihoone rekonstrueerimist peaksid seal huvilisi ootama aurusaun, mullivann ja lastebassein. Ühtlasi muudetakse ajakohaseks spordisaal.
Kui praegu on Kitzbergi gümnaasiumi ujulas vaid bassein ja Soome saun, siis pärast spordihoone rekonstrueerimist peaksid seal huvilisi ootama aurusaun, mullivann ja lastebassein. Ühtlasi muudetakse ajakohaseks spordisaal. Foto: Marko Saarm / Sakala

Möödunud kevadel luhtus Karksi-Nuia suurema ja tänapäevase spordihoone rajamise plaan, kuid esmaspäeval andis Karksi vallavalitsus heakskiidu Kitzbergi gümnaasiumi spordihoone uueks projekteerimiseks.

«Nüüd on meil hange läbi ja oleme parimaks pakkujaks kinnitanud osaühingu Projekt O2,» lausus Karksi valla projektijuht Dmitri Orav. Protseduurireeglite järgi tuleb kaks nädalat oodata ning siis on vallal õigus sõlmida projekteerijaga leping.

Võimla ja ujula

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles