Kristiine Miilen on tõusnud Soome liiga paremikku

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlanna Kristiine Miilen sõlmis suvel mängijalepingu Soome meistrisarja naiskonna, Rovaniemi Woman Volleyga.
Viljandlanna Kristiine Miilen sõlmis suvel mängijalepingu Soome meistrisarja naiskonna, Rovaniemi Woman Volleyga. Foto: Erakogu

Eesti noortekoondislane Kristiine Miilen on esimesel hooajal Rovaniemi Woman Volley koosseisus teinud silmapaistvaid etteasteid ja kujunenud Soome meistriliiga üheks suuremaks punktitoojaks.

Turniiritabelis neljandal kohal paiknev Rovaniemi naiskond on 11 vooruga kogunud 20 punkti. Individuaalses arvestuses on viljandlanna Kristiine Miilen 177 punktiga liiga kolmas.

Kristiine Miilenil jagub esimese välishooaja kohta vaid kiidusõnu. «Tulemustega olen enam-vähem rahul, välja arvatud mõned valusad kaotused,» vahendas sportlase sõnu võrkpalliportaal volley.ee.

Oma senise hooajaga on võrkpallur rahul ning selgitas, et liitus Soome meistriliiga võistkonnaga lootuses saada võistkonnas mänguaega, ent on praeguseks tõusnud üheks Rovaniemi naiskonna põhitegijaks.

Isiklikus plaanis on Kristiine Miilen enda ütlemist mööda astunud arengus sammu edasi peaaegu igas mänguelemendis ning samuti on paranenud füüsiline toonus. «Palju tööd tuleb teha blokeerimisega, aga iga mänguga läheb olukord paremaks,» ütles ta.

Tänavune Soome naiste võrkpalli meistriliiga on viljandlanna sõnul ühtlane ning kedagi nõrgemate sekka lahterdada ei saa. «Meie eesmärk on põhiturniir lõpetada esikolmikus ja play-off`ides jõuda poolfinaali. Medalit jahib viis või kuus naiskonda,» kõneles Kristiine Miilen.

Samas usub noor võrkpallur, et õnnestumise korral on võimalik Soome liigas kevadel finaaligi jõuda. «Järgmisel nädalal sõidame eurosarja teise ringi mängule Hollandisse, kust võiduta tagasitulek oleks kindlasti pettumus,» vahendas võrkpalliportaal tema sõnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles