Juhtkiri. Nüüd teevad ära. Vist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: «Sakala»

Tänast Sakalat võiks naljatamisi nimetada ka haldusreformi eriks. Sealjuures niisuguseks, mis pakub lugejale põhjust nõusoleku märgiks kaasa noogutada olenemata sellest, kas tema meelest on reformi vaja või mitte. Esimesed teevad seda siinsamas küljel riigihalduse ministri Arto Aasa nõuniku Madis Timpsoni arvamusega tutvudes, teised aga neljandal leheküljel olevast loost Abja vallavanema Peeter Rahneli mõtteid lugedes.

Siinkohal on paslik märkida, et see, keda haldusreform tõesti huvitab, peaks hoolimata oma seisukohast igal juhul nii arvamusloo kui artikli mõttega läbi lugema. Üksnes mõlema poole argumentidega põhjalikult tutvudes on võimalik asju selgeks rääkida.

Kes teab, kui mitu korda on Sakala veergudel tulnud märkida, et haldusreformi elluviimist on valitsuses palju kordi alustatud, kuid see siis ikka ja jälle katki jäetud. Too reform on kujunenud umbes samasuguseks ettevõtmiseks nagu Viljandi veekeskuse rajamine: enne kui midagi käegakatsutavat pole tehtud, ei usu, et see tõesti teoks saab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles