Poliitikut pahandas väide, mida väidetavalt pole

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See pilt on tehtud 2014. aasta oktoobris Viljandi linnavolikogu istungil. Toona oli sotsiaaldemokraat Randel Länts (vasakul) volikogu esimees. Nüüd ootab Länts oma endiselt lauanaabrilt, linnavolikogu aseesimehelt Harri Juhani Aaltonenilt avalikku vabandamist sõnade pärast, mida too kordas Sakalas ilmunud artiklis.
See pilt on tehtud 2014. aasta oktoobris Viljandi linnavolikogu istungil. Toona oli sotsiaaldemokraat Randel Länts (vasakul) volikogu esimees. Nüüd ootab Länts oma endiselt lauanaabrilt, linnavolikogu aseesimehelt Harri Juhani Aaltonenilt avalikku vabandamist sõnade pärast, mida too kordas Sakalas ilmunud artiklis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavolikogu opositsionäär ja eelmine linnavolikogu esimees Randel Länts ootab oma endiselt lauanaabrilt, linnavolikogu aseesimehelt Harri Juhani Aaltonenilt avalikku vabandamist eilses Sakalas ilmunud lausete pärast. Aaltonen ütleb aga, et talle püütakse omistada väidet, mida ta pole esitanud.

Eilse Sakala arvamusküljel ilmus Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) fraktsiooni liikme Harri Juhani Aaltoneni avalik vastus sotsiaaldemokraat Randel Läntsi arupärimisele. Länts oli novembri algul esitanud volikogule dokumendi, milles palus Aaltonenil anda oma tegevusest volikogu aseesimehena ülevaade. Et eelmisel neljapäeval peetud linnavolikogu istungil ei avanenud aseesimehel head võimalust seda teha, edastas ta kirjaliku vastuse Sakalale avaldamiseks.

Pärast seda, kui Harri Juhani Aaltonen oli andnud artiklis ülevaate enda tegemistest, tõi ta esile ka selle, mida ta pole teinud. Järgmise tsitaadi esimesed kaks lauset ütles Aaltonen samasuguses sõnastuses välja ka volikogu saalis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles