Ugala teatrikino avaõhtu pakkus elamusi nii enne kui pärast seanssi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Ugala black box (UBB) alustas pühapäeval filmide näitamist Eesti linateose «Must alpi­nist» Viljandi esilinastusega, mis tõi kaheks seansiks kokku täismaja. 

Enne esimese seansi algust lõi saal kihama, kui teatri korraldusjuht Heigo Teder palus kõigil iseendast pilti teha. «Teatrikino tähistas oma eksistentsi algust massiselfiga,» ütles Teder ning lisas, et tema arvates peaks foto sellest jõudma Sakala esiküljele. Teder põhjendas erilist aktsiooni sellega, et info liigub just sotsiaalmeedias ning sedasi saab võimalikult suur huviliste ring teada Ugalas avatud teatrikinost.

Eile lõi teatri korraldusjuht piletimüügi statistika kokku ning selgus, et kahel seansil käis koos filmitegijatega 550 inimest. Lõpuks läksid käiku kõik lisakohad ja padjad. Filmijärgsed vestlused venisid pikaks, eriti õhtuse seansi oma: filmi helilooja Tiit Kikas, näitleja Rait Õunapuu ja mägimatkaja Andres Karu vestlesid publikuga poolteist tundi. Et Tederi sõnul on «Musta alpinisti» vastu suur huvi, näidatakse filmi paari nädala jooksul UBB-s ehk veel kord. Nii lepiti vähemalt kokku filmi levitava Kopli Kinokompaniiga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles