Kui poleks vaatajaid, poleks saadet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Jututoa» produtsent Madis Sütt ütles Sakalale, et saade tahab pakkuda vaatajatele võimalust oma lemmikteemadel kaasa rääkida ja mõelda.

«Meie seas on väga palju neid, kes tahavad rohkem teada alternatiivmeditsiinist ja esoteerikast, laiendada silmaringi ja avardada oma maailmapilti läbi uute teadmiste ja kogemuste, mida meie saade pakub,» kõneles ta, lisades, et saatesse palutud populaarsete külaliste vastuvõtule on tihtilugu keeruline pääseda, sest järjekorrad on pikad ja vahemaad kauged.

Süti sõnul astuvad saates üles tervendajad, ennustajad, aga ka psühholoogid, juristid ja atesteeritud meedikud. Ta nentis, et loetelu lõpus mainitud valdkondade esindajad ei ole pälvinud kaugeltki nii suurt poolehoidu kui ennustajad ja tervendajad. Küllap sellepärast polnud ühtegi ekraanil näha ka vaatluse all olnud nädalal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles