Viljandimaa laste kingisoovid ootavad täitmist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Inglipuu» kutsus ka sel aastal inimesi muutma vähem kindlustatud perede laste jõule rõõmsamaks.
«Inglipuu» kutsus ka sel aastal inimesi muutma vähem kindlustatud perede laste jõule rõõmsamaks. Foto: Maxima Eesti

Jõulueelne heategevuskampaania «Inglipuu» kutsub ka sel aastal inimesi muutma vähem kindlustatud perede laste jõule rõõmsamaks. Maxima kauplustes üle Eesti ootavad täitmist 1300 lapse jõulusoovid, neist 40 kahel Viljandi Inglipuul.

Piirkonna sotsiaaltöötajad on kokku kogunud kingisoovid nendelt peredelt, kel napib majanduslikke võimalusi soovitud kingituse ostmiseks. Inglipuud, millel ripuvad kaardid laste unistustega, asuvad 44 Maxima Eesti kaupluses. Viljandis on need Tallinna ja Vaksali tänava kauplustes.

Inglipuu kampaania avanud Tanja Mihhailova sõnul saab iga inimene teha heateo, täites mõne Inglipuul rippuva kingisoovi. «Puudel ootavad heategijaid laste siirad soovid. Kurb on mõelda, et paljud neist soovidest jääksid perede raske majandusliku olukorra tõttu täitumata,» sõnas Mihhailova. «Mõned neist soovidest on õige pisikesed ja praktilised, teised lapsed unistavad aga suuremalt. Kõik nad väärivad, et nende jõulusoovid täituksid,» lisas ta.

Maxima Eesti tegevjuhi Vygintas Šapokase sõnul on tänavune «Inglipuu» projekt juba seitsmes. «See on tähtis projekt, mis liigutab igal aastal meid endid, selles kaasa löövaid häid inimesi ning loomulikult kingisaajaid. Tuhandete laste jõulud on tänu annetajate abile olnud rõõmsamad. Loodame, et ka tänavu leiavad kõik 1300 last tänu kampaaniale oma jõuluingli,» kõneles ettevõtte esindaja.

Kampaanias osalemiseks tuleb valida Maxima kaupluses asuvalt Inglipuult lapse jõulusoov. Ostetud kingituse saab pakkimata kujul jätta kas Maxima infoletti või kassasse. Maxima hoolitseb kingituste pakkimise ning nende lasteni toimetamise eest. Kingitusi kogutakse 24. detsembrini ning need jõuavad lasteni enne aasta lõppu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles