Viljandi firma WiseMile jõudis "Ajujahil" 30 parema hulka

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eestis sõidab viiekohalises autos keskmiselt 1,3 inimest. Seega on ideaalis võimalik olukorda peaaegu neli korda parandada,» märgib noor ettevõtja Arti Kütt, kes juhib Viljandi idufirmat, mis viib mobiilirakenduse kaudu kokku autojuhid, sõitasoovijad ja pakisaatjad.
«Eestis sõidab viiekohalises autos keskmiselt 1,3 inimest. Seega on ideaalis võimalik olukorda peaaegu neli korda parandada,» märgib noor ettevõtja Arti Kütt, kes juhib Viljandi idufirmat, mis viib mobiilirakenduse kaudu kokku autojuhid, sõitasoovijad ja pakisaatjad. Foto: Kristjan Kivistik

Äsja selgus, millised äriideed pääsesid konkursil "Ajujaht" 30 parema hulka, ja üheks väljavalituks osutus Viljandi firma WiseMile.

300 firma hulgast valiti 100 parema sekka ka Viljandi ettevõtja Leo Ariva äriidee "Raamatuvahetus", kuid 30 parema hulka see ei jõudnud.

WiseMile on sotsiaalne transpordivõrgustik, mis viib mobiilirakenduse abil kokku autojuhid, sõitasoovijad ja pakisaatjad. Autojuhid sisestavad tasuta äpi abiga võrgustikku plaanitava sõidu lähte- ja sihtkoha, väljumisaja, vabade kohtade arvu, ühe sõitja või paki edasitoimetamise hinna ning need, kes endale või pakile küüti vajavad, saavad end autole registreerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles