Linnajuhid kolisid veekeskuse mõtte rannast kaubamaja taha

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koht kaubamaja ja spordihoone taga on ujulale juba valmis. Nüüd loodab linnavalitsus, et krundi omanik, Viljandi Tarbijate Ühistu tuleks uue aktsiaseltsi osanikuks ja annaks seega maatüki veekeskuse tarbeks tasuta.
Koht kaubamaja ja spordihoone taga on ujulale juba valmis. Nüüd loodab linnavalitsus, et krundi omanik, Viljandi Tarbijate Ühistu tuleks uue aktsiaseltsi osanikuks ja annaks seega maatüki veekeskuse tarbeks tasuta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pärast kaht järjestikust veekeskuse kavandamist Viljandi järve äärde on nüüd linnavalitsusel plaan ehitada uus ujula koos lõbustusosa ja saunadega hoopis kesklinna.

Uus asukoht on aruteludest läbi käinud varemgi ning see on spordihoone ja kaubamaja taga, paigas, kus Viljandi Tarbijate Ühistu lammutas alles äsja maha vanad garaažid ja kaarhalli. Umbes 4,2 miljoni euro suuruse ehituse alustamiseks tahab linn asutada aktsiaseltsi koos Tarvastu, Kolga-Jaani, Halliste, Kõpu ja Viljandi vallaga. 2018. aasta vabariigi aastapäevaks peaksid uue ujula uksed olema avatud.

Randa jääb spaahotell üksinda

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles