Suure-Jaani valla haridus- ja kultuurinõunikuna asub ametisse Ardo Agasild

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Ardo Agasild.
Pildil Ardo Agasild. Foto: Elmo Riig / Sakala

  Suure-Jaani vallavalitsuse korraldatud konkursile haridus- ja kultuurinõuniku ametisse võtmiseks laekus kaheksa sooviavaldust.

Komisjon kutsus vestlusvooru viis kandidaati, kellel tuli end tutvustada ja vastata nii komisjoni liikmete kui valla allasutuste juhtide küsimustele. Komisjon valis kandidaatide hulgast välja Ardo Agasilla, kes alustab tööd Suure-Jaani vallavalitsuse haridus- ja kultuurinõunikuna 1. detsembril.

Ardo Agasild on lõpetanud Viljandi 1. keskkooli ja 1998. aastal sai ta Tallinna pedagoogilises ülikoolis bakalaureuse kraadi füüsikas. Ta on töötanud õpetajana Viljandi maagümnaasiumis ja Vändra gümnaasiumis ning direktorina Viljandi vene gümnaasiumis. Aastatel 2011–2015 töötas Ardo Agasild Viljandi abilinnapeana. Ta on aastast 2000 erakonna Isamaa ja Res Publica Liit liige. Ardo Agasilla hobiks on sport: võrkpall, korvpall ja lauatennis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles