Kammerkoor kutsub üle aegade aastapäevakontserdile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kammerkoor annab aastapäevakontserdi
Viljandi kammerkoor annab aastapäevakontserdi Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi kammerkoor ootab laupäeval kell 16 Kesklinna kooli algklasside maja aulasse tasuta aastapäevakontserdile «17+15».

Esimest korda Viljandi ajaloos on ühte kontserti seotud kaks tähtpäeva: Viljandimaa kammerkoori 15 ja koori eelkäijate 17 tegutsemisaastat. Kontserdil tulevad ettekandele armastatud ja tuntud laulud aegade tagant, aga ka tänapäevast imeilusat uudisloomingut nii Eestis kui mujalt maailmast. Maailma esiettekandele tuleb tuntud helilooja ja dirigendi Alo Ritsingu täiesti uus laul, mille ta on kirjutanud Ellen Niidu sõnadele ja pühendanud Viljandimaa kammerkoorile.

Kõik Viljandi noortekoori, Viljandi KEK-i kammerkoori ja Viljandi kammerkoori vilistlased on kontserdile oodatud ning seal dirigeerivad ka eelmiste kooride dirigendid Riina Trumm, Ingrid Rammo ja Toomas Voll ning koori praegused dirigendid Kadi Ritsing ja Jüri Liiva. Solistidena teevad kaasa Tuuli Ekbaum, Hanna Valk ja Teet Kaur, klaveril saadab Kristi Kärmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles