Pisitänava sulgemine tähendab autojuhtidele pikka tiiru läbi linna

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See kitsas ja järsk tänav on seni olnud kahesuunaliselt liiklemiseks avatud kõigile. Nüüd tohivad seal autoga sõita ainult Talli tänava elanikud, teised üksnes kõndida või rattaga sõita.
See kitsas ja järsk tänav on seni olnud kahesuunaliselt liiklemiseks avatud kõigile. Nüüd tohivad seal autoga sõita ainult Talli tänava elanikud, teised üksnes kõndida või rattaga sõita. Foto: Elmo Riig / Sakala

Noortekeskus, Eesti Posti kandekeskus, aga ka Oja kool ja Sahtli pood on suurendanud nende autode hulka, kes soovivad jõuda kesklinnast lauluväljaku taha Hariduse tänavale. Nüüdsest pääseb sinna vaid paari kilomeetri pikkuse tiiruga Männimäe kaudu.

Pisike Talli tänav, mis langeb Viljandi lauluväljakult Hariduse tänavale, muutus iga kuuga järjest suuremaks liiklussooneks. Seal kõndis iga päev hulk noori ning sõitis ka palju autosid. Sel nädalal pandi tänavale märgid, mis annavad teada, et sel pisitänaval võivad sõita vaid tänava ääres elavad inimesed ja neid teenindavad sõidukid.

Liikluskomisjonile sulgemise ettepaneku teinud endine linnavalitsuse liige ja Talli tänava elanik Kalle Jents selgitas, et liiklus muutus seal kogu aeg intensiivsemaks ning jalakäijatel polnud enam ruumi. Seepärast ta ettepanekuga välja tuligi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles