Õpilasesindused arutlesid üldkoosolekul digipöörde ja põgenike teemal

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üldkoosolek on Eesti õpilasesinduste liidu kõrgeim otsustusorgan, mis kutsutakse korraliselt kokku kaks korda aastas.
Üldkoosolek on Eesti õpilasesinduste liidu kõrgeim otsustusorgan, mis kutsutakse korraliselt kokku kaks korda aastas. Foto: Eliise Tiidussalu

Möödunud nädalavahetusel kogunes Paidesse ligi 200 Eesti üld-, kutse- ja erihariduskoolide õpilasesindajat, et osaleda ühel õpilasliidu tippüritusel ja arutada haridusmaastikul toimuvat.

Viljandimaalt oli seekordsel Eesti õpilasesinduse liidu üldkoosolekul 18 noort. Koolidest kõige arvukamalt, seitsme õpilasega oli esindatud Kitzbergi gümnaasium. Kohal olid ka noored Abja gümnaasiumist, Jakobsoni. Paalalinna ja Kalmetu koolist, Viljandi kutseõppekeskusest, Võhmast ja Olustverest, Viljandi gümnaasiumist ning üks vilistlane, kes esindast kultuuriakadeemiat. 

Kolme päeva jooksul osaleti töörühmades, kus noored said õpilasesindusi ja haridussüsteemi puudutavatel teemadel kaasa rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles