Maanteeamet tunnustab kolme Viljandimaa õpetajat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Kleemann tutvustab uut sõidusimulaatorit, millest võiks kasu olla kõikidele ümbruskonna autokoolidele.
Jaan Kleemann tutvustab uut sõidusimulaatorit, millest võiks kasu olla kõikidele ümbruskonna autokoolidele. Foto: Marko Saarm / Sakala

Üks maanteeameti liiklusohutuse suurendamise tunnustuse tänavusi laureaate on Karksi-Nuia lasteaia õpetaja Annika Artla. Üldhariduskoolide õpetajate seast pälvib sama tunnustuse Viljandi Paalalinna kooli õpetaja Raul Laidma ning autokooli õpetajate seast Jaan Kleemann Viljandis tegutsevast LRK Autokoolitusest.

Märkimisväärse panuse eest liikluskasvatuse korraldamisse ja liiklusohutuse arendamisse pälvisid maanteeameti tunnustuse 16 pedagoogi, neli omavalitsust, viis koostööpartnerit ja viis ettevõtmist üle Eesti.

Liiklusohutuse auhinnad antakse kätte 10. detsembril Viljandis pärimusmuusika aidas peetaval vastuvõtul.

«Suur tänu kõigile, kes märkasid enda ümber väärt tegijaid ja tegusid ning võtsid vaevaks neist meile teada anda,» lausus maanteeameti ennetustöö osakonna juhtivspetsialist Sirli Tallo.

Tänavu esitati 62 kandidaati, kelle seast tegi lõpliku valiku maanteeameti ennetustöö ja liiklusohutuse osakonna töötajatest koosnev komisjon.

Viljandimaa õpetajate arv ja nimekiri parandatud kell 12.35.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles