Brüssel pakkus uudistamist mitmele väljamõeldud grupile

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli reisikorralduse ja giidi eriala õpilased (vasakult) Jaanika Reismann, Jaana Tihhanovski, Katrin Erstu, Lydia Liiv ja Helle Tenno käisid Brüsselis reisikorraldust õppimas. Pissiva poisi kuju oli see vaatamisväärsus, mida iga õpilase kujuteldav grupp vaatama oleks läinud.
Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli reisikorralduse ja giidi eriala õpilased (vasakult) Jaanika Reismann, Jaana Tihhanovski, Katrin Erstu, Lydia Liiv ja Helle Tenno käisid Brüsselis reisikorraldust õppimas. Pissiva poisi kuju oli see vaatamisväärsus, mida iga õpilase kujuteldav grupp vaatama oleks läinud. Foto: Erakogu

Kui viis Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli viimase kursuse giidi eriala õpilast Brüsselis oma reisikorralduse lõputööd tegid, ei tekitanud Lääne-Euroopasse minek pooltki sellist pelgu, nagu praegu võib tekkida.

Kui viimastel päevadel on Brüsselist kuulda olnud politseihaarangutest ja metroo oli suletud, siis 4.–9. novembrini seal oma kujutletavatele gruppidele linnaekskursiooni kokku pannes tundus giidiks õppijatele kõik rahulik.

«Mitte mingit tunnet ei olnud, et võiks olla mingisugune oht, kuigi tänavatel liikus tõesti teistsugust rahvast rohkem kui Eestis,» märkis Katrin Erstu, kes peagi giididiplomi kätte saab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles