Aita omadel särada! Käsipallurid ootavad tunnustamist

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Toom
Karl Toom Foto: Marko Saarm

Eesti käsipalliliit on oma veebilehele üles seadnud hääletuse, mis aitab tal välja sõeluda lõppeva aasta parimaid tegijaid. Rahvahääletusele on seatud erinevates valikukriteeriumides nii mõnigi Viljandimaa mees.

Üheksas valikukriteeriumis on Viljandi HC mängumehi, klubi ja siinne treener Marko Koks.

Kahe nominatsiooniga on paremate sekka seatud Viljandi HC ja Audentese meeskonna mängija Karl Toom, kelle poolt saab hääletada parima mees- ja noormängija kategoorias. Aasta meesmängijate seast on Viljandi võistkonnast võimalik hääletada ka Ott Variku kasuks, aga seda on võimalik teha ka Viljandist sirgunud HC Kehra väravavahi Mikola Naumi tunnustamiseks.

Noorte ehk alla 18-aastaste parimate valmisel on Karl Toome kõrval nomineeritud veel teine Viljandi HC ja mängumees Karl Roosna, kes sama tunnustuse pälvis oma mulluste säravate esituste eest.

Aasta käsipallitreenerit saab valida eelmiste Eesti mesitrivõistluste kolme tugevama võiskonna juhendaja seast, ehk siis Kehra ja Serviti juhendaja kõrval on võimalik hääl anda Viljandi HC peatreenerile Marko Koksile.

Samuti võivad Viljandimaa käsipallisõbrad aidata omad tunnustusele Eesti aasta käsipalliklubide kategoorias.

Oma eelistustest parimate valimisel saab teada anda 1. detsembrini veebilehel handball.ee asuval lingil. 2015. aasta parimate tunnustamine leiab aset 5. detsembril pärast Eesti karikavõistluste finaalkohtumist Viljandi spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles