Tuleviku väravavaht näitab oskusi Norras

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Romet Nõmm viibib katsetel kuulsas Norra klubis Molde FK.
Karl-Romet Nõmm viibib katsetel kuulsas Norra klubis Molde FK. Foto: Marko Saarm

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik väravavaht Karl-Romet Nõmm viibib katsetel kuulsas Norra klubis Molde FK. 17-aastane Tuleviku esindusmeeskonna väravavaht Karl-Romet Nõmm veedab Norras kuus päeva ning osaleb treeningutel esmaspäevast reedeni. Neljapäeval saab viljandlane puhkust, sest UEFA euroliiga kohtumisel võõrustab Molde Fenerbahcht ning Nõmm saab mängule tribüünidelt kaasa elada.

Karl-Romet Nõmm tõdes klubi kodulehe vahendusel, et Molde on meeskond, kellele meeldib palli vallata ja söötu lükata ning nii treeningud kui kõik selle kõrval toimuv on Norras väga professionaalne.

«Mind võeti kohe omaks ning uuriti riigi ja muu kohta. Kõik on siin superlahked,» rääkis Karl-Romet Nõmm.

Suurt rõõmu valmistab Tuleviku klubi väravavahile see, et ta saab Norras trenni teha Manchester Unitedi legendi Ole Gunnar Solskjæri käe all. «Ta on selline hea väikese huumorisoonega rahulik ja sõbralik mees,» lisas viljandlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles