Viljandi mängija kauglöök tunnistati hooaja ilusaimaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raido Romani (vasakul) kauglöök Tammeka väravasse tunnistati lõppenud Eesti jalgpalli Premium liiga ilusaimaks tabamuseks. Pildil patsutab Raido Roman oma nooremat võistkonnakaaslast Roger Teorit.
Raido Romani (vasakul) kauglöök Tammeka väravasse tunnistati lõppenud Eesti jalgpalli Premium liiga ilusaimaks tabamuseks. Pildil patsutab Raido Roman oma nooremat võistkonnakaaslast Roger Teorit. Foto: Marko Saarm

Eesti jalgpalli liit korraldas koostöös Postimehega hääletuse, et selgitada välja Premium-liiga aasta ilusaim värav. Märtsist novembrini sai igal kuul hääletada võitjat, kes pääses finaali. Lisaks kuu võitjatele said finaali kolm parimat teist kohta. Nii selgusid seitse finalisti ja neile lisandusid kolm parimat teist kohta.

2015. aasta ilusaima värava lõi Viljandi JK Tuleviku poolkaitsja Raido Roman, kelle poolt hääletas 868 inimest. Kokku oseles hääletusel 1806 inimest ja hooaja parima tabamuse poolt andis oma hääle 48,1 protsenti vastanutest.

Raido Romani võidulöök sündis 11. septembril Viljandi staadionil Tartu JK Tammeka vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles