Koda valib tublit noort eestlast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: facebook.com

Eesti Ettevõtlike Noorte Koda kutsub kõiki valima oma lemmikut selle aasta «Silmapaistva noore eestlase» võistlusel. Oma häält saab anda 25. novembrini.

Silmapaistva noore eestlase valimisega tunnustatakse 18–40-aastasi kodanikke, kes paistavad silma märkimisväärsete tulemustega oma tegevusalal ning kes algatavad positiivseid muudatusi. Sel aastal soovitakse kandidaatide hulgast välja selgitada ka avalikkuse arvates kõige silmapaistvamat noort inimest.

Oma lemmikule saab 25. novembrini hääle anda ja kandidaatide saavutustest lähemalt lugeda «Silmapaistva noore eestlase» konkursi Facebooki lehel.

Sellel aastal on silmapaistvaks nooreks eestlaseks esitatud kandidaate 17. Kandidaadid kategooriate kaupa:

Teadus- ja tehnoloogia: Aveliina Helm, Martin Villig, Taavi Kotka.
Ühiskondlik tegevus: Darja Saar, Karmen Turk, Kristi Märk, Rasmus Rask.
Kultuur: Helen Sildna, Kaido Veski, Martti Helde, Rasmus Mägi, Ruslan Trochynskyi.
Poliitika, seadusloome, valitsus: Kaja Kallas.
Äri, majandus, ettevõtlus: Karoli Hindriks, Rainer Sternfeld.
Lapsed, rahu, inimõigused: Margit Väikmeri.
Isiklik täiustumine: Sten Priinits.

Iga aasta valib kümneliikmeline žürii välja kolm laureaati, kes motiveerivad oma tegevusega eakaaslasi püüdlema eeskujulikkuse ja ühiskondlikku heaolu poole. Tänavu kuuluvad žüriisse Marju Lauristin, Anzori Barkalaja, Luisa Värk, Erkki Raasuke, Jüri Nael, Lili Milani, Kaspar Ilves, Aage Õunap, Reet Aus ja Gerd Kanter.

Laureaate ja publiku lemmikut tunnustatakse 5. detsembril auhinnatseremoonial Eesti arhitektuurimuuseumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles