Tuleviku hooaeg: sooritus hea, aga tulemus ebarahuldav

Alvar Loog
, Tuleviku poolehoidja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku mängijatele oli kõige rõõmustavam hetk juuni lõpul, kui meeskond oli kodus alistanud tugeva Nõmme Kalju. Siis oli kapten Sander Postil põhjust lõpuvile järel peatreener Aivar Lillevere oma embusse haarata.
Tuleviku mängijatele oli kõige rõõmustavam hetk juuni lõpul, kui meeskond oli kodus alistanud tugeva Nõmme Kalju. Siis oli kapten Sander Postil põhjust lõpuvile järel peatreener Aivar Lillevere oma embusse haarata. Foto: Marko Saarm / Sakala

​Tänavu pärast 1993. aastat esimest korda iseseisva klubina ja peamiselt kohalikest mängijatest koosseisuga Eesti jalgpalli kõrgeimas liigas kaasateinud Viljandi Tulevik kogus 36 vooruga 22 punkti: võitis kuus, viigistas neli ja kaotas 26 kohtumist, väravate vahe 35:75. Turniiri lõpetas ta aga viimase kohaga.

Karikavõistlustel edenes Tulevik neljandasse ringi, alistades teel sinna teiste hulgas tugeva ja täisprofessionaalse Tallinna Infoneti. Seejärel pidi ta aga tunnistama Nõmme Kalju paremust.

Meeskonna mängupildi, motiveerituse ja punktide koguarvuga tuleb igati rahule jääda. Eriti kui võtta arvesse, et Tuleviku särgis jooksis väljakule meistriliiga noorim ja kogenematuim koosseis, mille mängijate keskmine vanus oli umbes 22 aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles