Linnapea kohtus Paalalinna kooli õpetajatega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi linnapea Ando Kiviberg kohtus esmaspäeva pärastlõunal Paalalinna kooli õpetajatega, et arutada küsimuste üle, mis on tekkinud seoses pedagoogide poolt linnavalitsusele esitatud pöördumisega.

Lisaks linnapeale olid kolmekümne õpetajaga kohtumas abilinnapea Janika Kivistik, linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti juhataja ning personalijuht.

Õpetajad said ülevaate, kuidas on sujunud möödunud kuu lõpus moodustatud teenistusliku järelevalve komisjoni töö. Täpsema ülevaate annab komisjon 19. novembril kohtumisel kooli töötajate ja juhtkonnaga.

Linnapea Ando Kiviberg ütles kohtumisel, et oluline on töörahu taastamine. «Tähtis on, et tekkinud olukorra põhjused saaksid välja selgitatud ja osapoolte vahel taastuks usaldus.»

«Õpetajad said kohtumisel väljendada oma seisukohti seoses pöördumisega ning küsida linnavalitsuse esindajatelt täiendavaid küsimusi,» on kirjas Viljandi linnavalitsuse pressiteates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles