Gümnaasiumis ühendati teater ja teadus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval lõppes Viljandi gümnaasiumis koolide teadusteatrite festival. Teist korda Viljandis peetud ürituse esimesel päeval vaatasid osalejad ja kohale kutsutud žürii ära kümme põnevat katsetega pikitud humoorikat etendust, laupäeval olid festivali kavas töötoad.

Festivali idee autor ja üks peakorraldajaid Viljandi gümnaasiumi keemiaõpetaja Ave Vitsuti sõnul oli sellel aastal Eestimaa eri paikadest osalejaid seitsmest koolist. «Noored ja meie külalised pakkusid esimesel päeval meile väga lustakaid lavastusi,» lausus õpetaja, kes tõstis esile külalisi Saaremaalt ja Jõhvist.

Õpetaja Vitsuti sõnul hindas küll kõiki etendusi žürii, kuid pingerida hindajad kokku ei sättinud. «Kõik lavastused saavad eripreemia, hindajate töö on mõelda, mis nimelise ja mille eest preemia määratakse,» selgitas ta ning kordas, et tegemist pole võistluse, vaid eelkõige teadmiste ja kogemuste vahetamise üritusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles