Centrumi mardilaata saatis menu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi Centrumi kaubanduskeskuses laupäeva õhtu kella viieni vältavalt Mardilaadalt võis endale soetada põnevaid nipsasjakesi, vajalikke tarbeid kodupidamisse, aga ka eri laadi toidukaupasid soolapekist angersäga rulaadini. Piltlikult öeldes võis lettidelt leida tooteid seinast-seina.

Kaubanduskeskuse vahekäikudesse laotatud letid oli pärastlõunaks mõneti hõredamaks jäänud, eriti oli seda märgata toidukaupade müüjate juures. Edukast müügipäevast heatujulised kauplejad hurjutasid pildistavat fotograafi, kes hommikused lookas letid maha magas ning nüüd järele jäänud lihakäntsakaid, vorste ja kooke jäädvustama asus.

Tartust kohale tulnud Tiina Lübek kauples suitsuliha ja kohupiimakookidega. Naise sõnul armastavad viljandlased magusast enam lihatooteid. «Kus te hommikul olite, mul on vaid mõned üksikud vorstid alles,» lõõpis naine Sakala pildistaja Marko Saarmiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles