Kunstiakadeemia inimesed teevad Vana-Võidus ajalugu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana-Võidus taastatava seinamaalinguga tegelesid sel nädalal lisaks Hilkka Hiiopile veel akadeemia magistrant Helen Volber (vasakul) ja doktorant Johanna Lamp.
Vana-Võidus taastatava seinamaalinguga tegelesid sel nädalal lisaks Hilkka Hiiopile veel akadeemia magistrant Helen Volber (vasakul) ja doktorant Johanna Lamp. Foto: Marko Saarm

Kunstiakadeemia õppejõud ja tudengid teevad Vana-Võidus kutseõppekeskuse pikas koridoris ajalugu: esimest korda Eestis pannakse kord maha võetud seinamaaling tervena teise hoone seinale.

«Super! Selline saavutus,» imetles kunstiakadeemia dotsent Hilkka Hiiop eile pool aastat vana õppehoone seinale nüüd juba raami sisse seatud Elmar Kitse pannood. Ehkki enne, kui pannoo taastamise saab lõppenuks kuulutada, tuleb veel tööd teha, on Hiiop veendunud, et tulemus on suurepärane.

Hilkka Hiiop
Hilkka Hiiop Foto: Marko Saarm
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles