Tuleviku mängijad räägivad suu puhtaks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi jalgpalliklubi Tulevik president Raiko Mutle on veendunud, et  tänu Premium-liigas mängitud hooajale ja seal omandatud kogemustele tõuseb Viljandi jalgpall ruttu kõrgemasse seltskonda tagasi.
Viljandi jalgpalliklubi Tulevik president Raiko Mutle on veendunud, et tänu Premium-liigas mängitud hooajale ja seal omandatud kogemustele tõuseb Viljandi jalgpall ruttu kõrgemasse seltskonda tagasi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Nädala eest Eesti jalgpalli meistrivõistluste Premium-liigas hooaja lõpetanud Tuleviku klubi kontori tuled on viimastel päevadel säranud hiliste õhtutundideni, sest esindusmeeskonna mängijad käivad ühekaupa presidendi vastuvõtul.

Präänikut president Raiko Mutle meestele ei paku, aga rooska ei saa nood temalt samuti. Mehed käivad neljasilmavestlusel, kuid käsil pole koduse jalgpalli esikümne seast väljapudenemise järel süüdlaste jahtimine, vaid jutt käib Tuleviku tulevikust ja meeste endi edasistest plaanidest. Magusasõbrad saavad torti ka, aga seda tuleb oodata novembri lõpuni, mil Tuleviku klubi kõik oma liikmed ja toetajad kokku kutsub ning ühe korraliku peo püsti paneb.

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik president Raiko Mutle, millest te mängijatega vesteldes juttu teete?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles