Viljandimaa suurperedele kehtib seitse uut soodustust

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile sai perekaardi omanikuks Eesti riigiametnik Liisa Pakosta.
Eile sai perekaardi omanikuks Eesti riigiametnik Liisa Pakosta. Foto: Erakogu

Eesti lasterikaste perede liit laiendas novembri teisel nädalal perekaardi saajate ringi ja soodustusi. Viljandimaal, kus suurperede kaarti kasutab üle saja inimese, kehtib nüüdsest seitse uut soodustust.

Viljandimaal teevad suurperedele soodustusi koguni 22 ettevõtet ning viimaste liitujate seas on näiteks restoran Cassata, hostel Just Rest ja Jakobsoni Mängumaailm. Praeguseks on perekaarte väljastatud juba 118 lasterikkale Viljandimaa perele ja -liikmele.Seni ainult Eesti lasterikaste perede liidu liikmesperedele soodustusi pakkunud perekaarti oodatakse taotlema ka kõiki teisi Viljandimaa suurperesid, sest seda saavad endale tellida kõik Eesti lasterikkad pered. 

Eesti lasterikaste perede liidu president Aage Õunap tähendas, et perekaart on oluline, sest see võimaldab saada tooteid ja teenuseid palju soodsamalt ja tähendab suurperedele suurt kokkuhoidu.

 «Perekaart sai loodud selleks, et toetada suurperesid nende igapäevaelus. See kaart annab suurperedele võimaluse veeta üheskoos rohkem väärtuslikku vaba aega, nautides üksteise seltskonda ja üksteisest rõõmu tundes. Olgu selleks siis tore talvepuhkus, meeldejääv suveseiklus, nauditav teatri- ja kinoelamus või hoopiski koolivaheajal veekeskuses sulistamine, meelepärase ajakirja tellimine või mõnes hubases kohvikus einestamine,» rääkis Õunap.

Eestis on perekaardi kasutajaid üle 1600 ning programmiga on liitunud juba 170 partnerit, kes pakuvad enam kui 200 soodustust üle Eesti.

«Otsime kogu aeg võimalusi, kuidas suurperedele veel rohkem ja parematel tingimustel tooteid ja teenuseid pakkuda. Koostöös partneritega suudame perede heaks palju ära teha,» sõnas Õunap. 

Alates selle nädala algusest on  perekaarte võimalik tellida kõikidel Eesti nelja ja enama lapsega peredel. Kaheaastase kehtivusajaga esmaskaart liikmesperele maksab 15 eurot. Perekaardi tasu mitteliikmele on 48 eurot, mis teeb kahe aasta peale pere kohta 2 eurot kuus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles