Viljandi võõrustab pühapäeval suurt võimlemispidu

, võimlemistreener, «GymnaFesti» korraldaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval Viljandi spordihoones peetavale võimlemispeole on oodata ligemale 500 osalejat, kes üritavad Lõuna-Eesti eelvoorust pääseda tänavusele «GymnaFest 2015» lõppvõistlusele. Pildil on mullusel festivalil üldvõidu pälvinud klubi Piruett rühm.
Pühapäeval Viljandi spordihoones peetavale võimlemispeole on oodata ligemale 500 osalejat, kes üritavad Lõuna-Eesti eelvoorust pääseda tänavusele «GymnaFest 2015» lõppvõistlusele. Pildil on mullusel festivalil üldvõidu pälvinud klubi Piruett rühm. Foto: Indrek Kask

Pühapäeval tuleb Viljandi spordihoones juba seitsmendat korda Eesti suurima võimlemisürituse «GymnaFest 2015» Lõuna-Eesti eelvoor.

Kell 13 algaval võistluspäeval astub žürii ja publiku ette 36 laste-, noorte-, juunioride, seenioride ja koondrühma. Kokku on siia oodata üle 500 võimleja. Kõige arvukamalt on Viljandis esindatud Tartu klubid: Rütmika tuleb 90 ja Janika 88 võimlejaga.

Tantsulist võimlemist esindab Võru kunstikool, mille rühmades teeb kaasa 90 tantsijat. Kodupubliku ees esineb Viljandi spordikooli juunioride rühm treener Katrin Petersoni juhendamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles