Kehralased lubavad pühapäeval tempot juurde panna

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi vs Kehra.
Viljandi vs Kehra. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kolmapäeval Viljandis peetud pinget täis käsipallilahing Viljandi ja Kehra meeskonna vahel kujunes mõlemale omamoodi luureretkeks: see meistrivõistluste kontole läinud mürgeldus oli eelvaatus nende pühapäevasele Eesti karikavõistluste mõõduvõtule.

Nii Viljandi HC juhendaja Marko Koks kui HC Kehra / Horizon Pulp&Paperi peatreener Indrek Lillsoo nentisid, et pühapäeval ees ootavat vastasseisu võita on kindlasti tähtsam. Kui meistriliigas on veel võitude ja kaotuste tarvis mänguruumi ja põhiturniir pole poole pealegi jõudnud, siis karikasarjas pääseb edasi nelja sekka vaid üks nendest kahest tugevast meeskonnast. Viljandlased ei taha kohe kindlasti leppida detsembris kodusaalis peetava final four`i tribüünilt jälgimisega ning pärast aastast pausi ihkavad karikavõistluste võidutrofee jagamisel sõna sekka öelda ka Kehra mehed.

Indrek Lillsoo rõõmustas muidugi ka kolmapäeval teenitud napi, 25:24 võidu üle. «Saime rasked, aga magusad tabelipunktid ning võit võib meile emotsionaalses mõttes karikamängul eelise anda,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles