Vald tahab tunnustada töötajasõbralikku ettevõtet, aga ei saa

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olustvere keraamikakojas valminud omapärase välimusega savivaas jääb vähemalt üheks aastaks Suure-Jaani valla töötajasõbraliku ettevõtte tiitli väärilist omanikku ootama. Tänavu jäi tunnustus kandidaatide puudumise tõttu välja andmata.
Olustvere keraamikakojas valminud omapärase välimusega savivaas jääb vähemalt üheks aastaks Suure-Jaani valla töötajasõbraliku ettevõtte tiitli väärilist omanikku ootama. Tänavu jäi tunnustus kandidaatide puudumise tõttu välja andmata. Foto: Kristiina Baum / Sakala

​Suure-Jaani vald jättis teist aastat järjest välja andmata töötajasõbraliku ettevõtte tiitli. Mitte et vallas töötajast lugu pidavaid ettevõtteid poleks, aga inimesed ei ole agarad oma tööandjat kiitma. 

2012. aastast on Suure-Jaani vald ettevõtjaid tunnustanud kolmes kategoorias: parim uustulnuk, piirkonna edendaja ja töötajasõbralik ettevõte. Viimati nimetatud kategoorias jäi tunnustus tänavu välja andmata nagu ka eelmisel aastal. 

«Kui ühtegi kandidaati ei ole esitatud, ei saa me auhinda välja jagada,» lausus Suure-Jaani arendusnõunik Aino Viinapuu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles