Visa võitleja rassib olümpiapääsme nimel

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi maadlusklubi poolraskekaallane Ragnar Kaasik püüdleb tuleval aastal peetavatele olümpiamängudele.
Viljandi maadlusklubi poolraskekaallane Ragnar Kaasik püüdleb tuleval aastal peetavatele olümpiamängudele. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Viljandi Tuleviku klubi vabamaadleja Ragnar Kaasik kummutab suurte meeste väite, et alla sajakiloseid mehi kaalutakse vaid polikliinikus: tema kaalu kontrollitakse igal võistlusel. Tunamullu dieedile läinud endine raskekaallane rühib sihikindlalt alla sajakiloste maadlejate seas olümpiamängudele pääsu nimel.

Mullu raskekaalu poolraskekaalu vastu vahetanud Kaasik peab oma võimalusi tuleval aastal Brasiiliasse olümpiamängudele jõuda suhteliselt heaks. Selgus saabub aga kevadel, kui on lõppenud kõik kolm kvalifikatsiooniturniiri: Serbias, Mongoolias ja Türgis.

«Usun, et mul on päris head šansid. Igal juhul tasub proovida,» lausus Tuleviku matimees. «Serbias on ehk kõige paremad võimalused.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles