Raamatuvahetuse idee lendab «Ajujahil» kõrgelt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leo Ariva loodab oma äriideega lahendada mure, et väga palju häid raamatuid seisab meie raamaturiiulitel lihtsalt jõude.
Leo Ariva loodab oma äriideega lahendada mure, et väga palju häid raamatuid seisab meie raamaturiiulitel lihtsalt jõude. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandimaalt laekus ettevõtluskonkursile «Ajujaht» seitse ideed, kuid saja parema hulka pääses vaid üks, «Raamatuvahetus». Selle autor Leo Ariva oli edus kindel.

Kui Sakala eile Arivaga rääkis, polnud veel teada, millised sada ideed pääsevad 301 hulgast edasi. «Arvan, et jõuame «Ajujahi» konkursil nii ehk naa saja parema hulka,» lausus Ariva enesekindlalt. Tal oli õigus – eile õhtuks selgus, et just tema mõte osutus Viljandimaalt ainsaks väljavalituks. 

«Ajujahi» korraldajad peavad meie maakonnast tulnud ideid tugevaks ning edasi oleks võinud pääseda mitu, kuid läks teisiti, nentis Kaspar Jõgeva konkursi korraldusmeeskonnast. Napilt ei mahtunud esisaja hulka Toomas Tikk, kes oli ideega «PerfArt Home Lightning» 120 parema hulgas, ning Mati Kuke «Solar Stone», kes jäi 150 parema sekka. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles