Abja-Paluoja tuletõrjedepoo saab uue kasuka

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abja päästedepoo sai poolteist kümnendit tagasi tuletõrjujate ühistööna juurdeehituse ja torni, mis nüüd vana osaga ühtlustatakse ja soojaks muudetakse.
Abja päästedepoo sai poolteist kümnendit tagasi tuletõrjujate ühistööna juurdeehituse ja torni, mis nüüd vana osaga ühtlustatakse ja soojaks muudetakse. Foto: Marko Saarm / Sakala

Abja-Paluoja kesklinna torniga tuletõrjedepoo läbib detsembriks uuenduskuuri: soojustatakse seinad, vahetatakse välja osa aknaid ning ühtlustatakse vanema ja uuema osa fassaad. 

Hoone kuulub Riigi Kinnisvara aktsiaseltsile (RKAS) ja selle  kommunikatsioonijuht Madis Idnurm ütles, et muude tööde kõrval on kavas tänapäeva nõuetele ja seadustele vastavaks muuta komando olmeruumid. Uue värvikihiga kaetakse torni katus ja platvorm. Tööde kogumaksumus on 170 900 eurot, ehitustööde peatöövõtja on Postipoisi osaühing ja projekteerija aktsiaselts RTG Projektbüroo. 

Päästeameti Lõuna päästekeskuse Viljandimaa päästepiirkonna juhataja Jüri Soovik rääkis, et remonti kavandati juba pikka aega, sest soojakulud olid puidugraanulitega köetavas hoones suured. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles