Tulevik võitles välja väärt viigi, kuid langes liigast

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku meeskond pakkus kodupublikule võitlusliku jalgpallilahingu, viik meistrivõistlused kolmandana lõpetanud Nõmme Kaljuga teda aga ei lohutanud.
Tuleviku meeskond pakkus kodupublikule võitlusliku jalgpallilahingu, viik meistrivõistlused kolmandana lõpetanud Nõmme Kaljuga teda aga ei lohutanud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi Tulevik tegi laupäeval Eesti meistrivõistluste Premium-liiga viimases voorus kodumurul 2:2 viigi pronksimeeskond Nõmme Kaljuga, kuid pidi siiski lõpetama hooaja tabeli viimasel real, sest lähikonkurent Tartu Tammeka suutis oma mängu võita.

Tartu meeskonna kaotuse korral tõstnuks viik Tuleviku temast turniiritabelis mööda, Tammeka viigi korral vajanuks Viljandi meeskond viimasest kohast pääsemiseks kindlasti võitu.

Tõenäosus rääkis Tuleviku vastu: oli ju meeskond tänavu neljast Kaljuga peetud kohtumisest koguni kolm kaotanud vähemalt neljaväravalise vahega, viimati alles 11 päeva tagasi karikamängu 0:5. Vaid korra, 26. juunil, suutis Viljandi esindus üllatada nii ennast, Kaljut kui kogu kohalikku jalgpalliüldsust, kui alistas Nõmme meeskonna Roger Teori väravast 1:0. Ühtlasi oli see 20 vooru tagasi peetud kohtumine üldse eelviimane kord, mil Tulevik liigas punkte teenis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles