Looming võib tuua prii klassiekskursiooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parima loovtöö autor saab auhinnaks bussireisi Riiga kogu oma klassiga.
Parima loovtöö autor saab auhinnaks bussireisi Riiga kogu oma klassiga. Foto: Helgi Kaldma

Rahvusvahelisi bussiliine haldav transpordiettevõte Ecolines Eesti korraldab neljandate kuni kuuendate klassidele loovtööde võistluse «Võida klassireis!».

Osalemiseks tuleb 4. detsembriks saata Ecolinesile joonistus, maal, foto või video teemal «Unistuste reis Ecolinesi bussiga». Parima loovtöö autor saab auhinnaks bussireisi Riiga kogu oma klassiga.

Ettevõtte Eesti tegevjuhi Elis Kovaljovi sõnul on teretulnud ka klasside ühine osalemine, sest nii on võimalus klassireis võita veelgi suurem. «Auhinnaks on bussireis Riiga. Buss väljub kooli eest hommikul ja toob lapsed tagasi kooli juurde õhtul,» tutvustab Elis Kovaljov konkursi auhinda.

Loovtöö saatmise tähtaeg on 4. detsember. Selleks ajaks peab loovtöö saabuma kas posti teel aadressil Ecolines Estonia, Tartu mnt 68, Tallinn 10144 või e-kirja teel info@ecolines.ee. Töö juurde palutakse märkida lapse nimi, telefoninumber, kooli nimi, kooli aadress ja klass.

Saabunud tööde hulgast valib Ecolinesi meeskond välja parima. Hea töö on loova ideega ja heal tasemel ellu viidud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles