Linn kolib Pikal tänaval asuvatest päevakeskuse ruumidest välja

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingeri majana tuntud kahes hoones on eakatele mõeldud keskus tegutsenud juba hulk aastaid, aga jaanuarist tahab linn selle sealt ära viia.
Ingeri majana tuntud kahes hoones on eakatele mõeldud keskus tegutsenud juba hulk aastaid, aga jaanuarist tahab linn selle sealt ära viia. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pärast seda, kui osaühing Ingeri Haldus teatas Viljandi linnavalitsusele, et sooviks järgmisest aastast tõsta Pika tänava majas asuva linna invasauna, pesumaja ja ringiruumide renti, otsustasid linnajuhid päevakeskuse sealt sootuks ära kolida.

Seda, et otsus kahest kõrvuti asuvast, kuid erinevatele omanikele kuuluvatest majadest lahkuda on langenud, kinnitas abilinnapea Janika Kivistik. Küll aga lisas ta, et uute ruumide otsingud on alles alanud ja lahendusi veel ei ole.

Nädal tagasi rääkis samal teemal volikogu ees linnapea Ando Kiviberg. Ta pöördus volikogu liikmete poole palvega, et kui kellelgi on uue asukoha suhtes ettepanekuid, oodatakse neid raekojas hea meelega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles