Mõlemad tiimid on motiveeritud

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik läheb homme koduväljakule Nõmme Kalju vastu maksimumi püüdma. Siiski sõltub palju ka sellest, mida suudab Tammeka Tartus Narva Transi vastu.
Tulevik läheb homme koduväljakule Nõmme Kalju vastu maksimumi püüdma. Siiski sõltub palju ka sellest, mida suudab Tammeka Tartus Narva Transi vastu. Foto: Marko Saarm / Sakala

Homme kell 14 lähevad Viljandi linnastaadionil vastamisi Viljandi Tulevik ja Nõmme Kalju, et pidada oma selle hooaja viimane liigamäng.

Kohtumine tõotab tulla pingeline, sest Eesti meistrivõistluste turniiritabelis praegu FC Flora ja FC Levadia järel kolmandal kohal paikneval Nõmme Kaljul on veel säilinud võimalus hõbemedal võita ning Tulevikul on kaalul jätkamine Premium-liigas.  

«Lisaks meie mängule sõltub liigasse jäämine natukene ka sellest, kuidas läheb Tartu Tammekal,» tähendas Viljandi Tuleviku president Raiko Mutle ning ütles, et samal ajal, kui nemad mängivad Nõmme Kaljuga, kohtub Tartu Tammeka Narva Transiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles