Spordihoones tuleb sportlik isadepäev

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu oli isadepäeva üritus Sakala Keskuses, mille fuajees said lapsed tõsta ülisuuri malenuppe.
Mullu oli isadepäeva üritus Sakala Keskuses, mille fuajees said lapsed tõsta ülisuuri malenuppe. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi spordikeskus ja Sakala keskus kutsuvad pühapäeval kell 13 kõiki peresid spordihoonesse, kus peetakse sportlikku isadepäeva. Tegevust on aga ka neile, kes võistlustest ei hooli.

Päeva jooksul peetakse miniturniire ning tutvustatakse põnevaid spordialasid. Tutvust saab teha võrkpalli, korvpalli, jalgpalli, vibulaskmise, võimlemise, lauatennise, maadluse, sõudeergomeetrite ja judoga. Kõikidest tegevustest on tore osa võtta koos perega.

Neil, kes spordivõistlustel osalemisest ei hooli, on spordihoone fuajees võimalik noortetoa töötajate juhendamisel paberipressiga kaunistusi valmistada ning kunstringi juhendajatega meisterdada. Viljandi huvikooli väljapanekul saab tutvuda laevamudelite valmistamisega.

Tervislikust eluviisist räägib Viljandimaa tervisetoa esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles