Oja tee ja Karja tänava ehitusega on ühel pool

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Marko Saarm / Sakala

Suvel kahel tänaval alanud ehitus on lõppenud ning Viljandi on saanud juurde 220 meetrit uut asfaltkattega sõiduteed ja 150 meetrit kõnniteed.

Karja tänava ehitus läks maksma 84 737 eurot, millele lisandus aktsiaseltsi Viljandi Veevärk tellitud vee- ja kanalisatsioonitorustiku ehitus ligikaudse maksumusega 38 000 euroni. Oja tee ehituse maksumuseks kujunes 66 190 eurot.

Karja tänavale rajati vee- ja kanalisatsioonitorustik ning vana kanalisatsioonitorustik ehitati ümber sajuveetorustikuks. Oja teel ehitati 150 meetrit täiesti uut kõnniteed, uuendati sõidutee katet ligi 1500 ruutmeetri ulatuses ning rajati ka 35 meetrit võrgus kividega aeda.

Mõlemad objektid projekteeris osaühing Tinter-Projekt ning ehitas peatöövõtjana aktsiaselts Lemminkäinen Eesti. Karja tänaval tegi torutöid osaühing Tomex Tööd ning Oja teel ehitas kivi- ja plankaia osaühing Kivikaru. Elektritöid tegi Suja Ehitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles