Tulevikul libises peost eelviimane õlekõrs

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne pühapäevast kohtumist olid Viljandi Tulevik ja Sillamäe Kalev viimati vastamisi juuli lõpul Viljandi linnastaadionil.
Enne pühapäevast kohtumist olid Viljandi Tulevik ja Sillamäe Kalev viimati vastamisi juuli lõpul Viljandi linnastaadionil. Foto: Kris Süld

Läinud pühapäeval näitas Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond võõrsil Eesti meistrivõistluste Premium-liiga kohtumises Sillamäe Kaleviga ilusat mängu, ent kaotas lõpuks ikkagi 1:2.

Pärast nädalatagust allajäämist Paidele pidi Tulevik liigasse püsimajäämiseks hakkama kivist vett välja pigistama: et tõusta viimaselt kohalt aste kõrgemale ja tagada enesele koht meistriliiga üleminekumängudel, vajas üksnes amatööridest koosnev meeskond kohtumistest Sillamäe Kalevi ja Nõmme Kalju täisprofessionaalidega vähemalt viigipunkti. Seda kõike veel eeldusel, et tema konkurent Tartu Tammeka ei saa samal ajal punktilisa Nõmme Kalju ja Narva Transiga kohtudes.

Punktine kaotus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles