100. korvpallitund sai teoks Kolga-Jaanis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile Kolga-Jaani kooli lastele korraldatud korvpallitund oli Harri Ausmaale 100. niisugune poolteise kuu jooksul. Sellega tõmmati joon alla korvpalliliidu projektile, mille jooksul käidi seda mängu õpetamas 100 Eesti koolis.
Eile Kolga-Jaani kooli lastele korraldatud korvpallitund oli Harri Ausmaale 100. niisugune poolteise kuu jooksul. Sellega tõmmati joon alla korvpalliliidu projektile, mille jooksul käidi seda mängu õpetamas 100 Eesti koolis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile lõppes Kolga-Jaani koolis Eesti korvpalliliidu projekt «100 kooli», mille jooksul ettevõtmise eestvedaja Harri Ausmaa korraldas 100 Eesti haridustemplis korvpallitunni.

Kolga-Jaani oli niisiis 100. õppeasutus, kus Ausmaa käis esimese kuni neljanda klassi lastele korvpalliharjutusi ette näitamas ja selle mängu vastu huvi ärgitamas. Samal päeval enne seda oli Viljandimaal samasugune tund veel Suure-Jaanis ja Viljandi Kesklinna koolis ning päev varem Paistus, Heimtalis, Holstres ja Abja-Paluojal.

«Eesmärk oligi käia ka paljudes maakoolides. Mitte et 40 kooli Tallinnast ja 30 Tartust, vaid eelkõige just väiksemates kohtades ka tekitada korvpallihuvi,» nentis Ausmaa. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles