Aktiivne poiss Suure-Jaanist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristi Kivestu

Eesti suurima opositsioonipartei peasekretär, riigikogu liige Priit Toobal on ikka avalikkuse vaateväljas olnud. Sel sügisel on aga tema nimi inimeste suul senisest veel palju sagedamini.

Selle üheks põhjuseks on 17. oktoobril Sakalas ilmunud lugu tema küsimusi tekitavatest tanklaarvetest. Teiseks aga teeb riigikohus peagi otsuse Hannes Rummi kirjavahetuse asjas, milles madalama astme kohtud on Toobali juba süüdi mõistnud.

«Riigikohtus arutatakse praegu Toobali küsimust seoses Rummi kirjavahetusega ning kui seal kinnitatakse süüdimõistev otsus, peab too riigikoguga hüvasti jätma,» nentis sotsioloog Juhan Kivirähk. «Kuid eks tankimise teema kütnud kõige rohkem kirgi. Samas ükskõik kes ka poleks niimoodi tankinud ja hüvitist kuritarvitanud, see isik oleks tähelepanu all. Siinjuures pole tähtis asjaolu, et see just Toobal oli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles