Staažikaim vallavanem sunniti ametist lahkuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
11-liikmelise volikogu kuut umbusaldajat Kalevi Kauri toetavad kõned ei veennud: kaks tundi pärast volikogu istungi algust korraldati hääletus ning valla kauaaegne juht oligi tagandatud. Publik vaatas seda jahmunult pealt.
11-liikmelise volikogu kuut umbusaldajat Kalevi Kauri toetavad kõned ei veennud: kaks tundi pärast volikogu istungi algust korraldati hääletus ning valla kauaaegne juht oligi tagandatud. Publik vaatas seda jahmunult pealt. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nii palju inimesi kui eile õhtul, polnud kunagi varem Kolga-Jaani vallavolikogu istungile kogunenud, aga tulemiseks oli ka põhjust.

Kolga-Jaani vallas polnud enam kui 20 aastat vallavanemat vahetatud, saati siis umbusaldatud. Aga just vallajuht Kalevi Kauri umbusaldamine oli seekord volikogu kogunemise ainus põhjus. Kaks tundi pärast istungi algust polnud Kolga-Jaanil enam vallavanemat.

Rahvas asus kaitsele

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles