Kino tulek on edenenud loodetust aeglasemalt

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täitunuks Centrumi kaubanduskeskuse omanike mullu augustis väljaöeldud unistus, saanuks viljandlased praegu oma kodulinnas Eesti uusimas kinos filme nautida. Tegelikult pole seni silmaga nähtavat saavutatud.

Eelmise aasta augustis rääkisid Centrumi kaubamaja noored peremehed Riho Maisa ja Rauno Tuula esimest korda avalikult plaanist rajada keskuse uusimale osale lisakorrus, kus leiaks koha kõigile tänapäeva nõudmistele vastav 250–300 istekoha ja kahe saaliga kino. Ühtlasi avaldasid nad toona lootust, et kui asi laabub, rullitakse esimeste piletiostjate ees punane vaip lahti juba aasta möödudes.

Nüüd, 14 kuud hiljem nentis Riho Maisa, et päris elu erineb enamasti soovunelmatest ja kinomaailm on uutele tulijatele üpris karm. Teisisõnu tähendab see, et hakkajad mehed peavad endiselt läbirääkimisi ja kalkuleerivad, millist tüüpi filmide näitamise koht maakonnalinna kõige paremini passiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles