Viljandlased said Mesikäpa hallis korralikult nahutada

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond pidi kolmapäeval võõrsil peetud mängus Põlva Serviti suurt võitu tunnistama. Viljandlaste suurim väravaviskaja oli Kristo Voika, kelle kontole kogunes 14 tabamust
Viljandi käsipallimeeskond pidi kolmapäeval võõrsil peetud mängus Põlva Serviti suurt võitu tunnistama. Viljandlaste suurim väravaviskaja oli Kristo Voika, kelle kontole kogunes 14 tabamust Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi HC meeskonnale kujunes Eesti käsipalli meistrivõistluste põhiturniiri teise ringi esimene vastasseis kolmapäeval Põlva Mesikäpa hallis kibedaks kogemuseks: Põlva Serviti hoidis teda ohjes lahtiviskest lõpuvileni.

Esimese poolaja lõpuks olid kodusaalis mängivad mehed 23:14 eduseisus ning lõpuvile kõlades oli tablool meie käsipalluritele kurvalt särav tulemus 37:24.

Võitjatest olid resultatiivseimad mängijad Henri Sillaste kümne ja Ardo Puna kuue ning kaotajatest Kristo Voika 14 ja Mikk Varik kuue tabamusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles