Põgenenud autojuht saadeti vanglasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandimaalt alguse saanud politsei eest ärasõitmine lõppes alkoholijoobes 26-aastasele  mehele Pärnumaal kraavis. Keegi vigastada ei saanud ja kolmapäeval määras kohus mehele kahe kuu pikkuse vangistuse.

Tähelepanelik inimene andis teisipäeva hommikul häirekeskusele teada, et Abja-Paluoja kandis seisab auto ühel teeotsal kummaliselt keset muru ja selle juures tuikuv mees küsib möödujatelt kütust.

Väljakutsele reageerinud patrull sõidukit viidatud kohast ei tabanud, kuid piirkonda kammides märkas autot peagi Valga–Uulu maantee ja Laatre tee ristmikul Uulu poole keeramas. Politseinike antud peatumismärguandele Volkswagen Passati juht ei reageerinud, vaid lisas kiirust ja püüdis eest ära sõita. Kiirus oli seejuures ohtlikult suur, ulatudes kuni 140 kilomeetrini tunnis. Nähes, et sõiduk võtab suuna Kilingi-Nõmme poole, kutsuti appi autot peatama kolleegid Lääne prefektuurist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles