Kaubandus­keskus tahab Anttila asemele tuua midagi uut ja huvitavat

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anttila kauplus müüdi septembris tühjaks ning oktoobri esimesel nädalal veeti bussijaama ootesaalist poodi viivale trepile lõplikult kett ette.
Anttila kauplus müüdi septembris tühjaks ning oktoobri esimesel nädalal veeti bussijaama ootesaalist poodi viivale trepile lõplikult kett ette. Foto: Marko Saarm / Sakala

Hiljuti uute omanike otsusega hingusele läinud Baltikumi ainsast Anttila kauplusest jäi Viljandi bussijaama teisele korrusele suur tühi ruum. Hoone omanikud tahavad sinna meelitada mõne siin seni esindamata poe.

Bussijaama haldava Centrumi kaubanduskeskuse arendusjuht Riho Maisa selgitas, et töö Anttilast tühjaks jäänud kohale uue rentniku leidmisega on täies hoos ning kõnelused käivad mitme poeketiga. Seejuures kinnitas ta, et omanikud soovivad olukorda kasutada selleks, et pakutavate kaupade valikut laiendada. «Me ei püüa kedagi meelitada Viljandis mõnest teisest majast sinna kolima. Tahame, et tekiks midagi uut ja huvitavat,» lausus ta, kuid ei soostunud pooleli olevatele läbirääkimistele viidates täpsustama, milliseid potentsiaalseid kauplejaid silmas peetakse.

Maisa rõhutas, et bussijaamas ja selle ümbruses on liikvel väga palju rahvast ning seetõttu oleks tark lagedaks jäänud poepind täita millegi sellisega, mis suuremale hulgale korda läheks. «Nii nagu varemgi pingutame selle nimel, et avardada viljandlaste võimalusi saada oma kodukohast kätte olulisi esmatarbe-, aga miks mitte ka mugavuskaupu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles